De Club van 100 is een groep mensen die de fanfare financieel steunt. De leden van deze club komen 1 maal per jaar samen, en krijgen dan uitleg over het reilen en zeilen van de vereniging. De Club van 100 heeft als doel om naast de Ossefeesten extra inkomsten voor de fanfare te genereren.

Leden zonder logo

• P.H. Delissen
  • H. Derichs - van der voort
  • E&F Venlo BV
  • H. Gommans sr.
  • Manders BV
  • Manders Aardbeien BV
  • Ortmans holding
  • G. Peeters
  • W.Smedts
  • Smeed Invest
  • Tandartspraktijk Thijssen
  • P. Tielen
  • W. Tielen

wo 12 september 2018 14:30

Hierbij nog een filmpje van de drumworkshop van Paul Slaat Alles op het jeugdkamp!

di 11 september 2018 14:13

Een leuk weekend met alle jeugdleden van Fanfare St. Aldegondis met o.a. een drumworkshop van Paul Slaat Alles!

di 7 augustus 2018 10:05

Onze concertreis naar Berlijn is alweer een maand geleden. Tijdens het optreden bij JagdSchloss Grunewald zijn enkele korte video opnames gemaakt. De temperatuur aan de Grunewald See was toen ook al zeer zomers. Klik op de onderstaande link om de videofragmenten te bekijken: https://www.youtube.com/channel/UCCyyNtjz81ffQW6yEx3BfFA

di 10 juli 2018 16:07

di 10 juli 2018 16:05

Afgelopen weekend is Fanfare St. Aldegondis op concertreis geweest naar Berlijn. Een deel van de fanfare heeft een workshop graffiti spuiten gevolgd en natuurlijk zijn er ook twee mooie optreden gegeven. Es war ein sehr schönes Wochenende!