De Club van 100 is een groep mensen die de fanfare financieel steunt. De leden van deze club komen 1 maal per jaar samen, en krijgen dan uitleg over het reilen en zeilen van de vereniging. De Club van 100 heeft als doel om naast de Ossefeesten extra inkomsten voor de fanfare te genereren.

Leden zonder logo

• P.H. Delissen
  • H. Derichs - van der voort
  • E&F Venlo BV
  • H. Gommans Sr.
  • Manders BV
  • Th. Hendriks
  • Manders Aardbeien BV
  • Ortmans holding
  • W. Smedts
  • Smeed Invest
  • Tandartspraktijk Thijssen
  • P. Tielen

za 7 maart 2020 18:32

Gisteren zijn er 14 jonge muzikanten ingestroomd (vanuit de samenspel groep) in het Jeugdorkest. Om aan elkaar te wennen hebben ze spelletjes en quizjes gedaan. We wensen de jonge muzikanten veel succes en plezier bij het Jeugdorkest!

ma 17 februari 2020 11:43

Zondag 16 Februari was er weer een nieuwe editie van de succesformule Don’t Stop the Music. Het thema van dit jaar was musicals. Alle jeugdige muzikanten hadden samen met hun docenten weer mooie nummers ingestudeerd die in een volle MFA zaal gespeeld werden.

vr 14 februari 2020 12:44

Aanstaande zondag is het zover: Don’t Stop the Music. Onze jeugdige leden zijn er klaar voor! We zien jullie graag om 10.30 uur in de MFA.

zo 12 januari 2020 11:43

Het jeugdorkest heeft vorige week zondag een mooi nieuwjaarsoptreden gegeven in het clublokaal van harmonie Concordia in Obbicht.

zo 12 januari 2020 11:37

Zondag 16 februari 2020 is het weer tijd voor Don't Stop the Music: de ochtend waarin de jeugd van onze fanfare samen muziek maakt. Reserveer deze ochtend alvast in je agenda.