De Club van 100 is een groep mensen die de fanfare financieel steunt. De leden van deze club komen 1 maal per jaar samen, en krijgen dan uitleg over het reilen en zeilen van de vereniging. De Club van 100 heeft als doel om naast de Ossefeesten extra inkomsten voor de fanfare te genereren.

Leden zonder logo

• P.H. Delissen
  • H. Derichs - van der voort
  • E&F Venlo BV
  • H. Gommans Sr.
  • Manders BV
  • Th. Hendriks
  • Manders Aardbeien BV
  • Ortmans holding
  • W. Smedts
  • Smeed Invest
  • Tandartspraktijk Thijssen
  • P. Tielen

vr 23 oktober 2020 22:21

Alleen deze week krijg je nog kaartjes voor Spek de Kas bij de Jumbo. Steun ons en doe je kaartjes in box 16 in de winkel (nog t/m 1 november) of verzilver de codes online (t/m 4 november).

vr 23 oktober 2020 22:07

Nog niet gestemd voor de Clubsupport? Het kan nog vandaag en morgen via de Rabo-app of rabobank.nl/clubsupport

wo 7 oktober 2020 14:55

Deze week is de Rabo ClubSupport van start gegaan en ook wij doen mee! Wil je ons steunen? Breng dan vóór 25 oktober jouw stem uit via de Rabo App of rabobank.nl/clubsupport

vr 2 oktober 2020 16:03

Dit jaar ging het jeugdkamp vanwege corona niet door, maar gelukkig kon er wel samen een spelletje boerengolf gespeeld worden.