De Club van 100 is een groep mensen die de fanfare financieel steunt. De leden van deze club komen 1 maal per jaar samen, en krijgen dan uitleg over het reilen en zeilen van de vereniging. De Club van 100 heeft als doel om naast de Ossefeesten extra inkomsten voor de fanfare te genereren.

Leden zonder logo

• P.H. Delissen
  • H. Derichs - van der voort
  • E&F Venlo BV
  • H. Gommans Sr.
  • Manders BV
  • Th. Hendriks
  • Manders Aardbeien BV
  • Ortmans holding
  • W. Smedts
  • Smeed Invest
  • Tandartspraktijk Thijssen
  • P. Tielen

vr 17 juli 2020 20:50

De Superbingo van de Britse fômfaar!

do 2 juli 2020 19:37

Blokfluitdocente Marjan heeft vanmiddag met alle blokfluiters een spellenuurtje gehouden in de MFA. Zo konden de kinderen na al die weken online les het lesjaar op een leuke manier afsluiten.

vr 26 juni 2020 20:42

Ook de fanfare is weer aan het repeteren, maar wel nog verdeeld in twee groepen. Vorige week was de eerste groep al aan de beurt en vanavond de tweede. Wat is het fijn om weer samen te kunnen spelen!

za 20 juni 2020 20:18

Gisteren heeft het jeugdorkest weer voor het eerst gerepeteerd. Uiteraard volgens de coronamaatregelen, maar toch met het nodige plezier en enthousiasme!