Koëlemoëters

zo 1 december 2019 10:08

Tijdens ons jaarlijks Caeciliaefeest op vrijdag 22 november j.l. zijn de jubilarissen van onze vereniging gehuldigd. Renée Hoex, Kim Jacobs, Ruud Jacobs, Demi Janssen, Julia Poulissen en Kirsten Segers zijn allen 10 jaar lid van onze vereniging. Peter Kerren vierde zijn 40-jarig jubileum en Johan Trepels werd gehuldigd vanwege zijn 50-jarig lidmaatschap. Gefeliciteerd allen!

za 16 november 2019 19:33

Sintermerte - vrijdag 8 november 2019

za 16 november 2019 19:32

Vorige week vrijdag hebben we samen met de jeugdfanfare gespeeld bij Sintermerte.

za 16 november 2019 19:25

Heilige Mis met 4 verenigingen: Caeciliafeest in Maasbree Ter ere van de feestdag van de Heilige Caecilia, de patrones van de muzikanten, houden vier verenigingen uit Maasbree een muzikale Heilige Mis in de kerk in Maasbree. Deze Mis vindt plaats op zondag 17 november om 11:00 uur. Schutterij Sint Martinus Maasbree Drumband & Majoretten 'Maasbree', Fanfare Sint Aldegondis en het Maasbrees Mannenkoor vieren gezamenlijk het Caeciliafeest. Elke vereniging levert die morgen een eigen muzikale bijdrage aan de mis, waarin ook de overleden leden van de verenigingen worden herdacht. Een heel bijzondere samenwerking dus.

zo 27 oktober 2019 20:16

Het Jeugdorkest heeft gisteren meegedaan aan het Jeugdtreffen in Ulestraten. Men heeft met veel plezier verschillende nummers gespeeld. Iedereen was kei tevreden.