Op vrijdagavond 9 november heeft de fanfare samen met het Jeugdorkest gespeeld bij het nieuwe dorpsplein ter gelegenheid van het feest van Sintermerte. Het weer was prima en het was lekker druk. Stichting Kinderfeesten Maasbree had ervoor gezorgd dat er na afloop van het optreden lekkere oliebollen waren.

Meer foto's zijn te vinden op onze facebook pagina.

za 14 september 2019 20:53

Sparen jullie nog steeds mee? Bij elke €15,00 aan boodschappen bij de Jumbo krijg je een voucher die €0,15 waard is voor onze fanfare. Stop de voucher in de box 35 van de fanfare in de winkel of activeer zelf de voucher via internet.

zo 18 augustus 2019 16:29

De fanfare vandaag live.

zo 18 augustus 2019 16:27

Vers van de pers en opgedroogd! Vanmiddag heeft de fanfare meegelopen in de optocht van het bondsfeest van de schutterij.

za 17 augustus 2019 21:06

Ook dit jaar organiseert de Jumbo Maasbree weer de actie "Spek de kas ". De actie loopt van 12 augustus 2019 tot 20 oktober 2019. Gedurende deze periode krijg je bij iedere 15 euro aan boodschappen een voucher ter waarde van € 0,15. Deze vouchers zijn voorzien van een unieke (QR) code. Opties om deze code te verzilveren zijn: 1: de unieke code handmatig thuis online invoeren op de website: https://www.vuldekas.nl/jumbomaasbree/ en toekennen aan Fanfare St. Aldegondis. 2: de voucher bij de Jumbo posten in de box voor onze club (box nummer 35); de boxen staan na de kassa opgesteld. Deze bijdrage aan de kas zal voornamelijk ingezet worden voor de jeugdopleiding van onze vereniging en de aanschaf van nieuwe instrumenten. Alvast dank voor jullie bijdrage!

zo 14 juli 2019 20:27

Mooie optredens van het jeugdorkest en de fanfare.