Op zaterdag 24 november zijn de jubilarissen van de fanfare gehuldigd tijdens het Caeciliafeest.
Wiel Tielen was maar liefst 65 jaar lid, Hay Jacobs, en Hay Poulissen waren elk 25 jaar lid en Frank Benders was 10 jaar lid.
Tijdens het Caeciliafeest zijn ze op een passende wijze geëerd door de korpsleden. Voorzitter Hans Hendrikx prees hen voor hun grote waarde voor de vereniging. De briljanten jubilaris Wiel Tielen is nog steeds spelend lid, die geen repetitie mist. Op de foto ontbreekt Hay Poulissen.

di 18 juni 2019 22:39

Het weer is al heerlijk zomers en de vakantieperiode is in zicht. Wij sluiten het seizoen af met een mooi concert in de tuin van Café de Pool Maasbree. Het concert wordt afgesloten met een optreden van Harvest Moon Maasbree.

di 18 juni 2019 22:31

Dominique Rohenkohl is de nieuwe dirigent van het Jeugdorkest. Hieronder een overzicht van Dominique’s muzikale loopbaan. _________________________________________________ Begonnen als (zesjarige) slagwerker bij fluit en tamboerkorps Excelsior in Montfort. Jo Zinzen gaf me les op snaredrum, en heb ik mijn D-diploma behaald bij muziekschool Kreato. Later heb ik ook melodisch slagwerk leren spelen. Maar alleen het meespelen was niet genoeg. Daarom heb ik op 17-jarige leeftijd besloten om als instructeur aan de slag te gaan bij enkele drumbands. Ik kreeg de kans om instructeur te worden van een fluit en tamboerkorps. Dit was een nieuwe uitdaging. Door veel studeren en mezelf continue te verbeteren werd ik gediplomeerd dirigent van enkele fluit- en tamboerkorpsen en een fluitorkest. Begin 2018 heb ik besloten wederom een nieuwe uitdaging aan te gaan en de opleiding tot HaFaBra-dirigent te gaan doen. Dit heeft er toe geleid dat ik me nu ook de nieuwe dirigent van Jeugdorkest Sint Aldegondis mag noemen. Het leiding geven aan deze zeer gemotiveerde groep jonge muzikanten geeft ontzettend veel voldoening en zorgt ervoor dat ik als dirigent nog meer gemotiveerd ben om mijn opleiding zo snel mogelijk af te ronden. Ik hoop samen met de jeugd veel mooie muziek en vooral ook plezier te mogen maken.

za 1 juni 2019 9:55

Gisteren heeft onze jeugdorkestdirigent Dominique (Rohenkohl) de repetitie op een originele wijze afgesloten. Met z'n allen zijn ze een ijsje gaan eten bij de ijssalon van Niens. Dit viel duidelijk in de smaak bij iedereen.

wo 29 mei 2019 21:14

Afgelopen vrijdag heeft de jeugdfanfare een leuke en drukbezochte muziekavond gehad met de kinderen van groep 6.

zo 26 mei 2019 11:36

Zojuist hebben we gespeeld voorafgaand aan de communiemis. Alle communicanten, van harte gefeliciteerd!