Op Van 6 t/m 9 juli is Fanfare St. Aldegondis op concertreis geweest naar Berlijn. Een deel van de fanfare heeft een workshop graffiti spuiten gevolgd en natuurlijk zijn er ook twee mooie optredens gegeven. Es war ein sehr schönes Wochenende!

Meer foto's zijn te vinden op onze facebook pagina.

za 8 december 2018 14:33

Een mooi artikel over een ons mooie jeugdorkest op de website van de Limburger! Aanstaande vrijdag om 20.00 uur in de MFA is er een concert ter ere van het 5-jarig bestaan van het jeugdorkest.

zo 25 november 2018 22:06

Gisteravond zijn de jubilarissen van de fanfare gehuldigd tijdens het Caeciliafeest. Wiel Tielen was 65 jaar lid, Hay Jacobs, en Hay Poulissen waren elk 25 jaar lid, Frank Benders was 10 jaar lid. Tijdens het Caeciliafeest zijn ze op een passende wijze geëerd door de korpsleden. Voorzitter Hans Hendrikx prees hen voor hun grote waarde voor de vereniging. De briljanten jubilaris Wiel Tielen is nog steeds spelend lid, die geen repetitie mist. Op de foto ontbreekt Hay Poulissen.

za 10 november 2018 13:00

zo 4 november 2018 19:14

Ons jeugdorkest heeft vandaag gespeeld op het Jeugdorkest Treffen in Koningslust. Onze dirigent Wouter Pletzers had zijn muzikanten in topvorm gebracht. Het talent spatte ervan af. Omdat Britt vandaag jarig was, werd er voor haar een felicitatie lied gezongen. Lydia werd ook bedankt voor haar jarenlange bijdrage in het jeugdorkest.