Op vrijdag 5 juli vindt het 3e Tuinconcert plaats bij Café de Pool. Om 19:30 uur zal de jeugdfanfare het spits afbijten, met daarop volgend de slagwerkgroep. De fanfare zal als 3e spelen en zal naast enkele populaire nummers ook een stuk van een concourswerk spelen, want het korps gaat in oktober 2019 op concours. Harvest Moon zal het tuinconcert afsluiten tijdens het ondergaan van de zomerzon. De entree is zoals gebruikelijk geheel gratis!

Tuinconcert2019

za 19 oktober 2019 11:14

Morgen is het dan zover: Het Concours in de Oranjerie in Roermond! Vanavond hebben we de laatste generale repetitie. Een van de werken die we morgen spelen is A Malvern Suite (Philip Sparke arr. Jo Conjaerts). Twee weken geleden speelden we dit werk ook tijdens het HAFA Toernooi.

vr 18 oktober 2019 10:03

Een mooi resultaat voor de fanfare in de Clubsupport! Bekijk het filmpje voor het resultaat en deel het filmpje. Het bekijken van de video kan nog € 75,00 extra per deelnemende vereniging in Maasbree opleveren!

do 17 oktober 2019 21:51

Deze week is onze fanfare bij Blaaskracht op L1 geweest. Mocht je de TV-uitzending gemist hebben, dan kun je deze via de link alsnog bekijken. https://l1.nl/blaaskracht-cafe-st-adegondis-maasbree-152656/

zo 6 oktober 2019 20:06

Op zaterdag 14 en zondag 15 september zijn de jeugdleden van onze fanfare op kamp geweest in Arcen. Als ware superhelden hebben we gemidgetgolfd en een tocht door Arcen gemaakt. Ook de frietjes hebben ons goed gesmaakt!

zo 6 oktober 2019 20:04

Vanochtend heeft de fanfare meegedaan aan het HAFA toernooi in Heythuysen. Deze deelname was een soort oefening voor het Concours op 20 oktober a.s.. In deze video speelt de fanfare het concertwerk Decennium van Eric Swiggers.