Ook dit jaar organiseert de Jumbo Maasbree weer de actie "Spek de kas ".
De actie loopt van 12 augustus 2019 tot 20 oktober 2019.
Gedurende deze periode krijg je bij iedere 15 euro aan boodschappen een voucher ter waarde van € 0,15.

Deze vouchers zijn voorzien van een unieke (QR) code.
Opties om deze code te verzilveren zijn:
1: de unieke code handmatig thuis online invoeren op de website: https://www.vuldekas.nl/jumbomaasbree/ en toekennen aan Fanfare St. Aldegondis.
2: de voucher bij de Jumbo posten in de box voor onze club (box nummer 35); de boxen staan na de kassa opgesteld.

Deze bijdrage aan de kas zal voornamelijk ingezet worden voor de jeugdopleiding van onze vereniging en de aanschaf van nieuwe instrumenten.
Alvast dank voor jullie bijdrage!

Spek de kas 2019 1

za 19 oktober 2019 11:14

Morgen is het dan zover: Het Concours in de Oranjerie in Roermond! Vanavond hebben we de laatste generale repetitie. Een van de werken die we morgen spelen is A Malvern Suite (Philip Sparke arr. Jo Conjaerts). Twee weken geleden speelden we dit werk ook tijdens het HAFA Toernooi.

vr 18 oktober 2019 10:03

Een mooi resultaat voor de fanfare in de Clubsupport! Bekijk het filmpje voor het resultaat en deel het filmpje. Het bekijken van de video kan nog € 75,00 extra per deelnemende vereniging in Maasbree opleveren!

do 17 oktober 2019 21:51

Deze week is onze fanfare bij Blaaskracht op L1 geweest. Mocht je de TV-uitzending gemist hebben, dan kun je deze via de link alsnog bekijken. https://l1.nl/blaaskracht-cafe-st-adegondis-maasbree-152656/

zo 6 oktober 2019 20:06

Op zaterdag 14 en zondag 15 september zijn de jeugdleden van onze fanfare op kamp geweest in Arcen. Als ware superhelden hebben we gemidgetgolfd en een tocht door Arcen gemaakt. Ook de frietjes hebben ons goed gesmaakt!

zo 6 oktober 2019 20:04

Vanochtend heeft de fanfare meegedaan aan het HAFA toernooi in Heythuysen. Deze deelname was een soort oefening voor het Concours op 20 oktober a.s.. In deze video speelt de fanfare het concertwerk Decennium van Eric Swiggers.