Op zondag 20 oktober 2019 gaat fanfare St. Aldegondis op concertconcours in de Oranjerie te Roermond.

De concertconcoursen, die sinds 1951 door de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen (LBM) worden georganiseerd, leveren een belangrijke bijdrage aan het hoge kwalitatieve niveau waarop de Limburgse muziekverenigingen functioneren. Doel van deze muziekwedstrijden is lidverenigingen de mogelijkheid te bieden om hun muzikale niveau te peilen.

De deelnemende lidverenigingen krijgen een rapport dat door een deskundige jury wordt samengesteld en waar aanwijzingen instaan waarmee de muzikale prestaties verbeterd kunnen worden.

Om stipt 17:00 uur zal dirigent Joep Schrader de Maasbreese muzikanten op het puntje van de stoel laten zitten om 1 inspeelwerk en 2 concertwerken tot in de puntjes uit te laten voeren.

Supporters van het Maasbreese korps zijn dan ook van harte welkom!

za 19 oktober 2019 11:14

Morgen is het dan zover: Het Concours in de Oranjerie in Roermond! Vanavond hebben we de laatste generale repetitie. Een van de werken die we morgen spelen is A Malvern Suite (Philip Sparke arr. Jo Conjaerts). Twee weken geleden speelden we dit werk ook tijdens het HAFA Toernooi.

vr 18 oktober 2019 10:03

Een mooi resultaat voor de fanfare in de Clubsupport! Bekijk het filmpje voor het resultaat en deel het filmpje. Het bekijken van de video kan nog € 75,00 extra per deelnemende vereniging in Maasbree opleveren!

do 17 oktober 2019 21:51

Deze week is onze fanfare bij Blaaskracht op L1 geweest. Mocht je de TV-uitzending gemist hebben, dan kun je deze via de link alsnog bekijken. https://l1.nl/blaaskracht-cafe-st-adegondis-maasbree-152656/

zo 6 oktober 2019 20:06

Op zaterdag 14 en zondag 15 september zijn de jeugdleden van onze fanfare op kamp geweest in Arcen. Als ware superhelden hebben we gemidgetgolfd en een tocht door Arcen gemaakt. Ook de frietjes hebben ons goed gesmaakt!

zo 6 oktober 2019 20:04

Vanochtend heeft de fanfare meegedaan aan het HAFA toernooi in Heythuysen. Deze deelname was een soort oefening voor het Concours op 20 oktober a.s.. In deze video speelt de fanfare het concertwerk Decennium van Eric Swiggers.