Op zondag 20 oktober 2019 gaat fanfare St. Aldegondis op concertconcours in de Oranjerie te Roermond.

De concertconcoursen, die sinds 1951 door de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen (LBM) worden georganiseerd, leveren een belangrijke bijdrage aan het hoge kwalitatieve niveau waarop de Limburgse muziekverenigingen functioneren. Doel van deze muziekwedstrijden is lidverenigingen de mogelijkheid te bieden om hun muzikale niveau te peilen.

De deelnemende lidverenigingen krijgen een rapport dat door een deskundige jury wordt samengesteld en waar aanwijzingen instaan waarmee de muzikale prestaties verbeterd kunnen worden.

Om stipt 17:00 uur zal dirigent Joep Schrader de Maasbreese muzikanten op het puntje van de stoel laten zitten om 1 inspeelwerk en 2 concertwerken tot in de puntjes uit te laten voeren.

Supporters van het Maasbreese korps zijn dan ook van harte welkom!

za 7 maart 2020 18:32

Gisteren zijn er 14 jonge muzikanten ingestroomd (vanuit de samenspel groep) in het Jeugdorkest. Om aan elkaar te wennen hebben ze spelletjes en quizjes gedaan. We wensen de jonge muzikanten veel succes en plezier bij het Jeugdorkest!

ma 17 februari 2020 11:43

Zondag 16 Februari was er weer een nieuwe editie van de succesformule Don’t Stop the Music. Het thema van dit jaar was musicals. Alle jeugdige muzikanten hadden samen met hun docenten weer mooie nummers ingestudeerd die in een volle MFA zaal gespeeld werden.

vr 14 februari 2020 12:44

Aanstaande zondag is het zover: Don’t Stop the Music. Onze jeugdige leden zijn er klaar voor! We zien jullie graag om 10.30 uur in de MFA.

zo 12 januari 2020 11:43

Het jeugdorkest heeft vorige week zondag een mooi nieuwjaarsoptreden gegeven in het clublokaal van harmonie Concordia in Obbicht.

zo 12 januari 2020 11:37

Zondag 16 februari 2020 is het weer tijd voor Don't Stop the Music: de ochtend waarin de jeugd van onze fanfare samen muziek maakt. Reserveer deze ochtend alvast in je agenda.