Ter ere van de feestdag van de Heilige Caecilia, de patrones van de muzikanten, houden vier verenigingen uit Maasbree een muzikale Heilige Mis in de kerk in Maasbree. Deze Mis vindt plaats op zondag 17 november om 11:00 uur. Schutterij Sint Martinus, Drumband en Majoretten Maasbree, Fanfare Sint Aldegondis en het Maasbrees Mannenkoor vieren gezamenlijk het Caeciliafeest. Elke vereniging levert die morgen een eigen muzikale bijdrage aan de mis, waarin ook de overleden leden van de verenigingen worden herdacht. Een heel bijzondere samenwerking dus.

Caeciliamis2018 4

za 7 maart 2020 18:32

Gisteren zijn er 14 jonge muzikanten ingestroomd (vanuit de samenspel groep) in het Jeugdorkest. Om aan elkaar te wennen hebben ze spelletjes en quizjes gedaan. We wensen de jonge muzikanten veel succes en plezier bij het Jeugdorkest!

ma 17 februari 2020 11:43

Zondag 16 Februari was er weer een nieuwe editie van de succesformule Don’t Stop the Music. Het thema van dit jaar was musicals. Alle jeugdige muzikanten hadden samen met hun docenten weer mooie nummers ingestudeerd die in een volle MFA zaal gespeeld werden.

vr 14 februari 2020 12:44

Aanstaande zondag is het zover: Don’t Stop the Music. Onze jeugdige leden zijn er klaar voor! We zien jullie graag om 10.30 uur in de MFA.

zo 12 januari 2020 11:43

Het jeugdorkest heeft vorige week zondag een mooi nieuwjaarsoptreden gegeven in het clublokaal van harmonie Concordia in Obbicht.

zo 12 januari 2020 11:37

Zondag 16 februari 2020 is het weer tijd voor Don't Stop the Music: de ochtend waarin de jeugd van onze fanfare samen muziek maakt. Reserveer deze ochtend alvast in je agenda.