Ter ere van de feestdag van de Heilige Caecilia, de patrones van de muzikanten, houden vier verenigingen uit Maasbree een muzikale Heilige Mis in de kerk in Maasbree. Deze Mis vindt plaats op zondag 17 november om 11:00 uur. Schutterij Sint Martinus, Drumband en Majoretten Maasbree, Fanfare Sint Aldegondis en het Maasbrees Mannenkoor vieren gezamenlijk het Caeciliafeest. Elke vereniging levert die morgen een eigen muzikale bijdrage aan de mis, waarin ook de overleden leden van de verenigingen worden herdacht. Een heel bijzondere samenwerking dus.

Caeciliamis2018 4

vr 23 oktober 2020 22:21

Alleen deze week krijg je nog kaartjes voor Spek de Kas bij de Jumbo. Steun ons en doe je kaartjes in box 16 in de winkel (nog t/m 1 november) of verzilver de codes online (t/m 4 november).

vr 23 oktober 2020 22:07

Nog niet gestemd voor de Clubsupport? Het kan nog vandaag en morgen via de Rabo-app of rabobank.nl/clubsupport

wo 7 oktober 2020 14:55

Deze week is de Rabo ClubSupport van start gegaan en ook wij doen mee! Wil je ons steunen? Breng dan vóór 25 oktober jouw stem uit via de Rabo App of rabobank.nl/clubsupport

vr 2 oktober 2020 16:03

Dit jaar ging het jeugdkamp vanwege corona niet door, maar gelukkig kon er wel samen een spelletje boerengolf gespeeld worden.