Ter ere van de feestdag van de Heilige Caecilia, de patrones van de muzikanten, houden vier verenigingen uit Maasbree een muzikale Heilige Mis in de kerk in Maasbree. Deze Mis vindt plaats op zondag 17 november om 11:00 uur. Schutterij Sint Martinus, Drumband en Majoretten Maasbree, Fanfare Sint Aldegondis en het Maasbrees Mannenkoor vieren gezamenlijk het Caeciliafeest. Elke vereniging levert die morgen een eigen muzikale bijdrage aan de mis, waarin ook de overleden leden van de verenigingen worden herdacht. Een heel bijzondere samenwerking dus.

Caeciliamis2018 4

vr 17 juli 2020 20:50

De Superbingo van de Britse fômfaar!

do 2 juli 2020 19:37

Blokfluitdocente Marjan heeft vanmiddag met alle blokfluiters een spellenuurtje gehouden in de MFA. Zo konden de kinderen na al die weken online les het lesjaar op een leuke manier afsluiten.

vr 26 juni 2020 20:42

Ook de fanfare is weer aan het repeteren, maar wel nog verdeeld in twee groepen. Vorige week was de eerste groep al aan de beurt en vanavond de tweede. Wat is het fijn om weer samen te kunnen spelen!

za 20 juni 2020 20:18

Gisteren heeft het jeugdorkest weer voor het eerst gerepeteerd. Uiteraard volgens de coronamaatregelen, maar toch met het nodige plezier en enthousiasme!