Op basis van de adviezen van zowel de GGD, RIVM als de KNMO heeft de fanfare moeten besluiten om per direct, donderdag 12 maart 2020, de repetities van zowel de fanfare, jeugdfanfare als de volledige opleiding stil te leggen voor onbepaalde tijd. Wij kunnen ons zeker de teleurstelling voorstellen bij menigeen maar zijn van mening dat in deze bijzondere omstandigheden veiligheid en voorzichtigheid belangrijker zijn dan ons plezier. Zodra er nieuwe adviezen komen die het mogelijk maken om weer invidueel en/of in groepsverband muziek te maken, dan zullen we dat meteen kenbaar maken.

Facebook.

wo 2 september 2020 8:00

Fanfare St. Aldegondis doet mee aan de 'Spek de Kas' actie met box nummer 16, en wil via deze weg Jumbo Maasbree feliciteren met de opening van de prachtige vernieuwde winkel!

 
vr 17 juli 2020 20:50

De Superbingo van de Britse fômfaar!

 
do 2 juli 2020 19:37

Blokfluitdocente Marjan heeft vanmiddag met alle blokfluiters een spellenuurtje gehouden in de MFA. Zo konden de kinderen na al die weken online les het lesjaar op een leuke manier afsluiten.

 
vr 26 juni 2020 20:42

Ook de fanfare is weer aan het repeteren, maar wel nog verdeeld in twee groepen. Vorige week was de eerste groep al aan de beurt en vanavond de tweede. Wat is het fijn om weer samen te kunnen spelen!

 
za 20 juni 2020 20:18

Gisteren heeft het jeugdorkest weer voor het eerst gerepeteerd. Uiteraard volgens de coronamaatregelen, maar toch met het nodige plezier en enthousiasme!