Op basis van de adviezen van zowel de GGD, RIVM als de KNMO heeft de fanfare moeten besluiten om per direct, donderdag 12 maart 2020, de repetities van zowel de fanfare, jeugdfanfare als de volledige opleiding stil te leggen voor onbepaalde tijd. Wij kunnen ons zeker de teleurstelling voorstellen bij menigeen maar zijn van mening dat in deze bijzondere omstandigheden veiligheid en voorzichtigheid belangrijker zijn dan ons plezier. Zodra er nieuwe adviezen komen die het mogelijk maken om weer invidueel en/of in groepsverband muziek te maken, dan zullen we dat meteen kenbaar maken.

vr 23 oktober 2020 22:21

Alleen deze week krijg je nog kaartjes voor Spek de Kas bij de Jumbo. Steun ons en doe je kaartjes in box 16 in de winkel (nog t/m 1 november) of verzilver de codes online (t/m 4 november).

vr 23 oktober 2020 22:07

Nog niet gestemd voor de Clubsupport? Het kan nog vandaag en morgen via de Rabo-app of rabobank.nl/clubsupport

wo 7 oktober 2020 14:55

Deze week is de Rabo ClubSupport van start gegaan en ook wij doen mee! Wil je ons steunen? Breng dan vóór 25 oktober jouw stem uit via de Rabo App of rabobank.nl/clubsupport

vr 2 oktober 2020 16:03

Dit jaar ging het jeugdkamp vanwege corona niet door, maar gelukkig kon er wel samen een spelletje boerengolf gespeeld worden.