Op 19 en 26 juni mocht de fanfare dan eindelijk weer 'de wei' in, maar wel met een maximun van 30 personen en op 2 meter afstand. Het hele korps was opgesplitst in 2 groepen zodat iedereen weer lekker muziek kon gaan maken. Per 1 juli mag het hele korps weer samen repeteren, nog steeds op 2 meter afstand, maar eindelijk weer allemaal samen. Op de repetitie van 3 juli zal dit gaan gebeuren!

vr 23 oktober 2020 22:21

Alleen deze week krijg je nog kaartjes voor Spek de Kas bij de Jumbo. Steun ons en doe je kaartjes in box 16 in de winkel (nog t/m 1 november) of verzilver de codes online (t/m 4 november).

vr 23 oktober 2020 22:07

Nog niet gestemd voor de Clubsupport? Het kan nog vandaag en morgen via de Rabo-app of rabobank.nl/clubsupport

wo 7 oktober 2020 14:55

Deze week is de Rabo ClubSupport van start gegaan en ook wij doen mee! Wil je ons steunen? Breng dan vóór 25 oktober jouw stem uit via de Rabo App of rabobank.nl/clubsupport

vr 2 oktober 2020 16:03

Dit jaar ging het jeugdkamp vanwege corona niet door, maar gelukkig kon er wel samen een spelletje boerengolf gespeeld worden.