Fanfare St. Aldegondis hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Fanfare St. Aldegondis houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

  • Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in dit Privacy Policy;
  • Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;
  • Vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens;
  • Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is;
  • Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;
  • Op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze respecteren.

Als Fanfare St. Aldegondis zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van ons Privacy policy, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via de contactgegevens onder aan dit document.

Verwerking van persoonsgegevens van verenigingsleden

Persoonsgegevens van verenigingsleden worden door Fanfare St. Aldegondis verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

  • Ledenadministratie;
  • Contributieheffing;
  • Informatieverstrekking;
  • Uitnodiging voor bijeenkomsten

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

  • De lidmaatschapsovereenkomst

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Fanfare St. Aldegondis de volgende persoonsgegevens van u vragen:

  • Voornaam + voorletters
  • Tussenvoegsel;
  • Achternaam;
  • Adres;
  • Postcode;
  • Woonplaats;
  • Geslacht;
  • Geboortedatum;
  • Telefoonnummer;
  • E-mailadres;
  • Bankrekeningnummer;
  • Instrument;
  • Hoogst genoten muziekdiploma;
  • Eerdere lidmaatschappen.

Uw persoonsgegevens worden door Fanfare St. Aldegondis opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

  • Gedurende de looptijd van de overeenkomst en daarna alleen in de financiële administratie voor maximaal 7 jaar.

Verstrekking aan derden

De gegevens die u aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden.

Zo maken wij gebruik van een derde partij voor:

  • Ledeninformatie t.b.v. Gemeentelijke subsidie;
  • Ledeninformatie t.b.v. Limburse Bond van Muziekgezelschappen (LBM);
  • Ledeninformatie t.b.v. Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie (KNMO);
  • Ledeninformatie t.b.v. Opleiders en docenten;
  • Ledeninformatie t.b.v. Ossefeesten Maasbree (Stichting vrienden van de fanfare).

Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen. Verder zullen wij de door uw verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien u ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.

Binnen de EU

Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.

Minderjarigen

Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jongen dan 16 jaar) indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.

Bewaartermijn

Fanfare St. Aldegondis bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

Beveiliging

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van u te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen;

  • Alle personen die namens Fanfare St. Aldegondis van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan.
  • We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op al onze systemen;
  • We pseudonimiseren en zorgen voor de encryptie van persoonsgegevens als daar aanleiding toe is;
  • Wij maken back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten;
  • We testen en evalueren regelmatig onze maatregelen;
    Onze medewerkers zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens.

Rechten omtrent uw gegevens

U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegeven welke wij van u ontvangen hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door één van onze verwerkers. Ook heeft u het recht om de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of in opdracht van u direct aan een andere partij. Wij kunnen u vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.

Mogen wij uw persoonsgegevens verwerken op basis van een door u gegeven toestemming hiertoe, dan heeft u altijd het recht deze toestemming in te trekken.

Klachten

Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

Vragen

Als u naar aanleiding van ons Privacy Statement nog vragen of opmerkingen heeft neem dan contact met ons op!

Contactgegevens
Fanfare St. Aldegondis
Dorpstraat 7
5993 AL Maasbree
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volledige Privacy Policy

De officiële en actuele versie van de complete Privacy Policy van fanfare St. Aldegondis is altijd te vinden op www.fanfaremaasbree.nl

Facebook.

di 18 juni 2019 22:39

Het weer is al heerlijk zomers en de vakantieperiode is in zicht. Wij sluiten het seizoen af met een mooi concert in de tuin van Café de Pool Maasbree. Het concert wordt afgesloten met een optreden van Harvest Moon Maasbree.

 
di 18 juni 2019 22:31

Dominique Rohenkohl is de nieuwe dirigent van het Jeugdorkest. Hieronder een overzicht van Dominique’s muzikale loopbaan. _________________________________________________ Begonnen als (zesjarige) slagwerker bij fluit en tamboerkorps Excelsior in Montfort. Jo Zinzen gaf me les op snaredrum, en heb ik mijn D-diploma behaald bij muziekschool Kreato. Later heb ik ook melodisch slagwerk leren spelen. Maar alleen het meespelen was niet genoeg. Daarom heb ik op 17-jarige leeftijd besloten om als instructeur aan de slag te gaan bij enkele drumbands. Ik kreeg de kans om instructeur te worden van een fluit en tamboerkorps. Dit was een nieuwe uitdaging. Door veel studeren en mezelf continue te verbeteren werd ik gediplomeerd dirigent van enkele fluit- en tamboerkorpsen en een fluitorkest. Begin 2018 heb ik besloten wederom een nieuwe uitdaging aan te gaan en de opleiding tot HaFaBra-dirigent te gaan doen. Dit heeft er toe geleid dat ik me nu ook de nieuwe dirigent van Jeugdorkest Sint Aldegondis mag noemen. Het leiding geven aan deze zeer gemotiveerde groep jonge muzikanten geeft ontzettend veel voldoening en zorgt ervoor dat ik als dirigent nog meer gemotiveerd ben om mijn opleiding zo snel mogelijk af te ronden. Ik hoop samen met de jeugd veel mooie muziek en vooral ook plezier te mogen maken.

 
za 1 juni 2019 9:55

Gisteren heeft onze jeugdorkestdirigent Dominique (Rohenkohl) de repetitie op een originele wijze afgesloten. Met z'n allen zijn ze een ijsje gaan eten bij de ijssalon van Niens. Dit viel duidelijk in de smaak bij iedereen.

 
wo 29 mei 2019 21:14

Afgelopen vrijdag heeft de jeugdfanfare een leuke en drukbezochte muziekavond gehad met de kinderen van groep 6.

 
zo 26 mei 2019 11:36

Zojuist hebben we gespeeld voorafgaand aan de communiemis. Alle communicanten, van harte gefeliciteerd!