De Superbingo is een maandelijkse loterij van de fanfare. Er kunnen maximaal 250 personen aan deelnemen. Het aantal deelnemers is gering waardoor de winkans groot is. Tegelijk steunt u als deelnemer onze fanfare. De inleg per trekking is € 5,00. Dit bedrag wordt iedere maand via een automatische machtiging van de bank- of girorekening van de deelnemer afgeschreven.Maandelijks zijn er 4 prijzen te winnen: 1 x € 100,- en 3 x € 50,-. De uitslag van de trekking wordt iedere maand gepubliceerd op deze website en in HALLO Peel en Maas.

Meedoen? Download het inschrijfformulier, waarmee u zich kunt aanmelden als deelnemer. Tevens machtigt u de fanfare om elke maand € 5,- van uw bank- of girorekening af te schrijven. Aanmeldingsformulieren kunnen ingeleverd worden bij de penningmeester van de fanfare, Huub Lichteveld, Boschlaan 30, 5993 HK Maasbree (tel.06-54692634) en bij de andere bestuursleden.

U kunt het ondertekende formulier ook scannen en mailen naar het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Stoppen als deelnemer is natuurlijk altijd mogelijk via een schriftelijke opzegging. Daarbij geldt een opzegtermijn van 3 maanden.

Oude Superbingo uitslagen

A. Brouwers- van der Heijden, Maasbree
L. Peeters, Maasbree

zo 3 februari 2019 21:41

Dit jaar was het thema 100% NL. De gespeelde nummers varieerden van, Hoedje van papier, Andre Hazes, Jan Smit, Diggy Dex, K3, Anouk naar Happy Hardcore. Het is mooi om te zien dat onze jeugdige muzikanten een muzikaal programma in elkaar steken waar iedereen van geniet. Tijdens deze voorspeelochtend werd tevens aan 15 kinderen hun muziek/blokfluitdiploma uitgereikt.

vr 25 januari 2019 19:02

Volgende week zondag 3 februari is het weer zover: Don't Stop the Music! Tijdens deze ochtend laat de jeugd van onze vereniging hun muziektalent horen.

ma 24 december 2018 14:18

Op 14-12-2018 was er een concert ter gelegenheid van het 5-jarig bestaan van het jeugdorkest. Ook fanfare Sint Aldegondis en SLEM namen deel aan het concert.

za 8 december 2018 14:33

Een mooi artikel over een ons mooie jeugdorkest op de website van de Limburger! Aanstaande vrijdag om 20.00 uur in de MFA is er een concert ter ere van het 5-jarig bestaan van het jeugdorkest.

zo 25 november 2018 22:06