De Superbingo is een maandelijkse loterij van de fanfare. Er kunnen maximaal 250 personen aan deelnemen. Het aantal deelnemers is gering waardoor de winkans groot is. Tegelijk steunt u als deelnemer onze fanfare. De inleg per trekking is € 5,00. Dit bedrag wordt iedere maand via een automatische machtiging van de bank- of girorekening van de deelnemer afgeschreven.Maandelijks zijn er 4 prijzen te winnen: 1 x € 100,- en 3 x € 50,-. De uitslag van de trekking wordt iedere maand gepubliceerd op deze website en in HALLO Peel en Maas.

Meedoen? Download het inschrijfformulier, waarmee u zich kunt aanmelden als deelnemer. Tevens machtigt u de fanfare om elke maand € 5,- van uw bank- of girorekening af te schrijven. Aanmeldingsformulieren kunnen ingeleverd worden bij fanfare secretariaat op Dorpstraat 7 in Maasbree.

U kunt het ondertekende formulier ook scannen en mailen naar het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Stoppen als deelnemer is natuurlijk altijd mogelijk via een schriftelijke opzegging.

Oude Superbingo uitslagen

J. Wijnen, Maasbree
M. Jacobs, Maasbree

di 18 juni 2019 22:39

Het weer is al heerlijk zomers en de vakantieperiode is in zicht. Wij sluiten het seizoen af met een mooi concert in de tuin van Café de Pool Maasbree. Het concert wordt afgesloten met een optreden van Harvest Moon Maasbree.

di 18 juni 2019 22:31

Dominique Rohenkohl is de nieuwe dirigent van het Jeugdorkest. Hieronder een overzicht van Dominique’s muzikale loopbaan. _________________________________________________ Begonnen als (zesjarige) slagwerker bij fluit en tamboerkorps Excelsior in Montfort. Jo Zinzen gaf me les op snaredrum, en heb ik mijn D-diploma behaald bij muziekschool Kreato. Later heb ik ook melodisch slagwerk leren spelen. Maar alleen het meespelen was niet genoeg. Daarom heb ik op 17-jarige leeftijd besloten om als instructeur aan de slag te gaan bij enkele drumbands. Ik kreeg de kans om instructeur te worden van een fluit en tamboerkorps. Dit was een nieuwe uitdaging. Door veel studeren en mezelf continue te verbeteren werd ik gediplomeerd dirigent van enkele fluit- en tamboerkorpsen en een fluitorkest. Begin 2018 heb ik besloten wederom een nieuwe uitdaging aan te gaan en de opleiding tot HaFaBra-dirigent te gaan doen. Dit heeft er toe geleid dat ik me nu ook de nieuwe dirigent van Jeugdorkest Sint Aldegondis mag noemen. Het leiding geven aan deze zeer gemotiveerde groep jonge muzikanten geeft ontzettend veel voldoening en zorgt ervoor dat ik als dirigent nog meer gemotiveerd ben om mijn opleiding zo snel mogelijk af te ronden. Ik hoop samen met de jeugd veel mooie muziek en vooral ook plezier te mogen maken.

za 1 juni 2019 9:55

Gisteren heeft onze jeugdorkestdirigent Dominique (Rohenkohl) de repetitie op een originele wijze afgesloten. Met z'n allen zijn ze een ijsje gaan eten bij de ijssalon van Niens. Dit viel duidelijk in de smaak bij iedereen.

wo 29 mei 2019 21:14

Afgelopen vrijdag heeft de jeugdfanfare een leuke en drukbezochte muziekavond gehad met de kinderen van groep 6.

zo 26 mei 2019 11:36

Zojuist hebben we gespeeld voorafgaand aan de communiemis. Alle communicanten, van harte gefeliciteerd!