De Superbingo is een maandelijkse loterij van de fanfare. Er kunnen maximaal 250 personen aan deelnemen. Het aantal deelnemers is gering waardoor de winkans groot is. Tegelijk steunt u als deelnemer onze fanfare. De inleg per trekking is € 5,00. Dit bedrag wordt iedere maand via een automatische machtiging van de bank- of girorekening van de deelnemer afgeschreven.Maandelijks zijn er 4 prijzen te winnen: 1 x € 100,- en 3 x € 50,-. De uitslag van de trekking wordt iedere maand gepubliceerd op deze website en in HALLO Peel en Maas.

Meedoen? Download het inschrijfformulier, waarmee u zich kunt aanmelden als deelnemer. Tevens machtigt u de fanfare om elke maand € 5,- van uw bank- of girorekening af te schrijven. Aanmeldingsformulieren kunnen ingeleverd worden bij de penningmeester van de fanfare, Huub Lichteveld, Boschlaan 30, 5993 HK Maasbree (tel.06-54692634) en bij de andere bestuursleden.

U kunt het ondertekende formulier ook scannen en mailen naar het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Stoppen als deelnemer is natuurlijk altijd mogelijk via een schriftelijke opzegging. Daarbij geldt een opzegtermijn van 3 maanden.

Oude Superbingo uitslagen

P. Houben, Baarlosestraat 24, Maasbree
A. in ’t Zandt-Tielen, Distelstraat 8, Maasbree

wo 12 september 2018 14:30

Hierbij nog een filmpje van de drumworkshop van Paul Slaat Alles op het jeugdkamp!

di 11 september 2018 14:13

Een leuk weekend met alle jeugdleden van Fanfare St. Aldegondis met o.a. een drumworkshop van Paul Slaat Alles!

di 7 augustus 2018 10:05

Onze concertreis naar Berlijn is alweer een maand geleden. Tijdens het optreden bij JagdSchloss Grunewald zijn enkele korte video opnames gemaakt. De temperatuur aan de Grunewald See was toen ook al zeer zomers. Klik op de onderstaande link om de videofragmenten te bekijken: https://www.youtube.com/channel/UCCyyNtjz81ffQW6yEx3BfFA

di 10 juli 2018 16:07

di 10 juli 2018 16:05

Afgelopen weekend is Fanfare St. Aldegondis op concertreis geweest naar Berlijn. Een deel van de fanfare heeft een workshop graffiti spuiten gevolgd en natuurlijk zijn er ook twee mooie optreden gegeven. Es war ein sehr schönes Wochenende!