De Superbingo is een maandelijkse loterij van de fanfare. Er kunnen maximaal 250 personen aan deelnemen. Het aantal deelnemers is gering waardoor de winkans groot is. Tegelijk steunt u als deelnemer onze fanfare. De inleg per trekking is € 5,00. Dit bedrag wordt iedere maand via een automatische machtiging van de bank- of girorekening van de deelnemer afgeschreven.Maandelijks zijn er 4 prijzen te winnen: 1 x € 100,- en 3 x € 50,-. De uitslag van de trekking wordt iedere maand gepubliceerd op deze website en in HALLO Peel en Maas.

Meedoen? Download het inschrijfformulier, waarmee u zich kunt aanmelden als deelnemer. Tevens machtigt u de fanfare om elke maand € 5,- van uw bank- of girorekening af te schrijven. Aanmeldingsformulieren kunnen ingeleverd worden bij fanfare secretariaat op Dorpstraat 7 in Maasbree.

U kunt het ondertekende formulier ook scannen en mailen naar het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Stoppen als deelnemer is natuurlijk altijd mogelijk via een schriftelijke opzegging.

Oude Superbingo uitslagen

J. Vercoulen, Venlo
N. Peeters-Kusters, Maasbree

vr 23 oktober 2020 22:21

Alleen deze week krijg je nog kaartjes voor Spek de Kas bij de Jumbo. Steun ons en doe je kaartjes in box 16 in de winkel (nog t/m 1 november) of verzilver de codes online (t/m 4 november).

vr 23 oktober 2020 22:07

Nog niet gestemd voor de Clubsupport? Het kan nog vandaag en morgen via de Rabo-app of rabobank.nl/clubsupport

wo 7 oktober 2020 14:55

Deze week is de Rabo ClubSupport van start gegaan en ook wij doen mee! Wil je ons steunen? Breng dan vóór 25 oktober jouw stem uit via de Rabo App of rabobank.nl/clubsupport

vr 2 oktober 2020 16:03

Dit jaar ging het jeugdkamp vanwege corona niet door, maar gelukkig kon er wel samen een spelletje boerengolf gespeeld worden.