De Superbingo is een maandelijkse loterij van de fanfare. Er kunnen maximaal 250 personen aan deelnemen. Het aantal deelnemers is gering waardoor de winkans groot is. Tegelijk steunt u als deelnemer onze fanfare. De inleg per trekking is € 5,00. Dit bedrag wordt iedere maand via een automatische machtiging van de bank- of girorekening van de deelnemer afgeschreven.Maandelijks zijn er 4 prijzen te winnen: 1 x € 100,- en 3 x € 50,-. De uitslag van de trekking wordt iedere maand gepubliceerd op deze website en in HALLO Peel en Maas.

Meedoen? Download het inschrijfformulier, waarmee u zich kunt aanmelden als deelnemer. Tevens machtigt u de fanfare om elke maand € 5,- van uw bank- of girorekening af te schrijven. Aanmeldingsformulieren kunnen ingeleverd worden bij fanfare secretariaat op Dorpstraat 7 in Maasbree.

U kunt het ondertekende formulier ook scannen en mailen naar het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Stoppen als deelnemer is natuurlijk altijd mogelijk via een schriftelijke opzegging.

Oude Superbingo uitslagen

zo 18 augustus 2019 16:29

De fanfare vandaag live.

zo 18 augustus 2019 16:27

Vers van de pers en opgedroogd! Vanmiddag heeft de fanfare meegelopen in de optocht van het bondsfeest van de schutterij.

za 17 augustus 2019 21:06

Ook dit jaar organiseert de Jumbo Maasbree weer de actie "Spek de kas ". De actie loopt van 12 augustus 2019 tot 20 oktober 2019. Gedurende deze periode krijg je bij iedere 15 euro aan boodschappen een voucher ter waarde van € 0,15. Deze vouchers zijn voorzien van een unieke (QR) code. Opties om deze code te verzilveren zijn: 1: de unieke code handmatig thuis online invoeren op de website: https://www.vuldekas.nl/jumbomaasbree/ en toekennen aan Fanfare St. Aldegondis. 2: de voucher bij de Jumbo posten in de box voor onze club (box nummer 35); de boxen staan na de kassa opgesteld. Deze bijdrage aan de kas zal voornamelijk ingezet worden voor de jeugdopleiding van onze vereniging en de aanschaf van nieuwe instrumenten. Alvast dank voor jullie bijdrage!

zo 14 juli 2019 20:27

Mooie optredens van het jeugdorkest en de fanfare.

do 4 juli 2019 23:39

Het belooft morgen een mooie avond te worden. Heerlijk weer voor een mooi concert buiten in de tuin van Café de Pool.