De Superbingo is een maandelijkse loterij van de fanfare. Er kunnen maximaal 250 personen aan deelnemen. Het aantal deelnemers is gering waardoor de winkans groot is. Tegelijk steunt u als deelnemer onze fanfare. De inleg per trekking is € 5,00. Dit bedrag wordt iedere maand via een automatische machtiging van de bank- of girorekening van de deelnemer afgeschreven.Maandelijks zijn er 4 prijzen te winnen: 1 x € 100,- en 3 x € 50,-. De uitslag van de trekking wordt iedere maand gepubliceerd op deze website en in HALLO Peel en Maas.

Meedoen? Download het inschrijfformulier, waarmee u zich kunt aanmelden als deelnemer. Tevens machtigt u de fanfare om elke maand € 5,- van uw bank- of girorekening af te schrijven. Aanmeldingsformulieren kunnen ingeleverd worden bij fanfare secretariaat op Dorpstraat 7 in Maasbree.

U kunt het ondertekende formulier ook scannen en mailen naar het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Stoppen als deelnemer is natuurlijk altijd mogelijk via een schriftelijke opzegging.

Oude Superbingo uitslagen

L. Peeters, Maasbree
J. Sonnemans-Kleuskens, Maasbree

ma 17 februari 2020 11:43

Zondag 16 Februari was er weer een nieuwe editie van de succesformule Don’t Stop the Music. Het thema van dit jaar was musicals. Alle jeugdige muzikanten hadden samen met hun docenten weer mooie nummers ingestudeerd die in een volle MFA zaal gespeeld werden.

vr 14 februari 2020 12:44

Aanstaande zondag is het zover: Don’t Stop the Music. Onze jeugdige leden zijn er klaar voor! We zien jullie graag om 10.30 uur in de MFA.

zo 12 januari 2020 11:43

Het jeugdorkest heeft vorige week zondag een mooi nieuwjaarsoptreden gegeven in het clublokaal van harmonie Concordia in Obbicht.

zo 12 januari 2020 11:37

Zondag 16 februari 2020 is het weer tijd voor Don't Stop the Music: de ochtend waarin de jeugd van onze fanfare samen muziek maakt. Reserveer deze ochtend alvast in je agenda.

di 31 december 2020 13:38

Zondag 5 januari speelt ons jeugdorkest tijdens het nieuwjaarsconcert in Obbicht samen met de jeugdharmonie van Concordia Obbicht.