De Superbingo is een maandelijkse loterij van de fanfare. Er kunnen maximaal 250 personen aan deelnemen. Het aantal deelnemers is gering waardoor de winkans groot is. Tegelijk steunt u als deelnemer onze fanfare. De inleg per trekking is € 5,00. Dit bedrag wordt iedere maand via een automatische machtiging van de bank- of girorekening van de deelnemer afgeschreven.Maandelijks zijn er 4 prijzen te winnen: 1 x € 100,- en 3 x € 50,-. De uitslag van de trekking wordt iedere maand gepubliceerd op deze website en in HALLO Peel en Maas.

Meedoen? Download het inschrijfformulier, waarmee u zich kunt aanmelden als deelnemer. Tevens machtigt u de fanfare om elke maand € 5,- van uw bank- of girorekening af te schrijven. Aanmeldingsformulieren kunnen ingeleverd worden bij de penningmeester van de fanfare, Huub Lichteveld, Boschlaan 30, 5993 HK Maasbree (tel.06-54692634) en bij de andere bestuursleden.

U kunt het ondertekende formulier ook scannen en mailen naar het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Stoppen als deelnemer is natuurlijk altijd mogelijk via een schriftelijke opzegging. Daarbij geldt een opzegtermijn van 3 maanden.

Oude Superbingo uitslagen

P. Houben, Maasbree
A. in ’t Zandt-Tielen, Maasbree

za 8 december 2018 14:33

Een mooi artikel over een ons mooie jeugdorkest op de website van de Limburger! Aanstaande vrijdag om 20.00 uur in de MFA is er een concert ter ere van het 5-jarig bestaan van het jeugdorkest.

zo 25 november 2018 22:06

Gisteravond zijn de jubilarissen van de fanfare gehuldigd tijdens het Caeciliafeest. Wiel Tielen was 65 jaar lid, Hay Jacobs, en Hay Poulissen waren elk 25 jaar lid, Frank Benders was 10 jaar lid. Tijdens het Caeciliafeest zijn ze op een passende wijze geëerd door de korpsleden. Voorzitter Hans Hendrikx prees hen voor hun grote waarde voor de vereniging. De briljanten jubilaris Wiel Tielen is nog steeds spelend lid, die geen repetitie mist. Op de foto ontbreekt Hay Poulissen.

za 10 november 2018 13:00

zo 4 november 2018 19:14

Ons jeugdorkest heeft vandaag gespeeld op het Jeugdorkest Treffen in Koningslust. Onze dirigent Wouter Pletzers had zijn muzikanten in topvorm gebracht. Het talent spatte ervan af. Omdat Britt vandaag jarig was, werd er voor haar een felicitatie lied gezongen. Lydia werd ook bedankt voor haar jarenlange bijdrage in het jeugdorkest.